HEPS Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Söderhamn och HEPS Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och HEPS Handelsbolag är ett av dem. Statusen för HEPS Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

HEPS Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2008-01-29. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som HEPS Handelsbolag ska trivas.

HEPS Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2008-03-06. I Söderhamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av motorrelaterade importprodukter, försäljning av fiskeprodukter, samt service av egen försäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HEPS Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2008-03-06.

Idag är HEPS Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med HEPS Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3337002.

Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen.

De som är på något sätt har med HEPS Handelsbolag är Persson, Kurt Emil som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Sundberg, Lars Henrik som är född 1973 och har titeln Bolagsman, .

HEPS Handelsbolag har 969732-6255 som sitt organisationsnummer.