Stall HSBM Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Stall HSBM Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Stall HSBM Handelsbolag finns. I Söderhamn så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. Stall HSBM Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. Stall HSBM Handelsbolag har funnits sedan och 2007-09-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Stall HSBM Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till DJURSBERGSGATAN 33, 826 32, Söderhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-0787570.

Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Stall HSBM Handelsbolag har idag 969729-3059 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Brunlöf, Hans Anders -Rundgren, Bernth Erik Lennart är den som för stunden ansvarar för Stall HSBM Handelsbolag

Travverksamhet.

I Stall HSBM Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brunlöf, Hans Anders som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Rundgren, Bernth Erik Lennart som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Vestling, Mats Erik som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Westling, Sören Hans som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .