Söderhamns Måleri & Golv Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Söderhamns Måleri & Golv Kommanditbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Söderhamns Måleri & Golv Kommanditbolag finns. I Söderhamn så finns det många olika Kommanditbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Söderhamns Måleri & Golv Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har F-skatt vilket Söderhamns Måleri & Golv Kommanditbolag har haft sedan 2007-04-06. Söderhamns Måleri & Golv Kommanditbolag har funnits sedan och 2007-04-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Söderhamns Måleri & Golv Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Åsbäcksg. 42, 826 31, Söderhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8803063.

Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Söderhamns Måleri & Golv Kommanditbolag har idag 969725-0307 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -komplementären är den som för stunden ansvarar för Söderhamns Måleri & Golv Kommanditbolag

Måleri, golvläggning, kakel och fliser, div bygg, renovering badrum, konsultering och försäljning av varor inom ovanstående branscher.

I Söderhamns Måleri & Golv Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Söderhamns Måleri och Golv AB som är född och har titeln Komplementär, UNilsson, Lars Göran som är född och har titeln Kommanditdelägare, .