Wrinkled Music Production Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Wrinkled Music Production Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Wrinkled Music Production Handelsbolag finns. I Söderhamn så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. Wrinkled Music Production Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Wrinkled Music Production Handelsbolag har haft sedan 2006-12-14. Wrinkled Music Production Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Wrinkled Music Production Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stugsundsv. 1, 826 50, Söderhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-285266.

Söderhamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Wrinkled Music Production Handelsbolag har idag 969717-3756 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Lars-Göran Moberg och Karl Olof Pettersson var för sig. är den som för stunden ansvarar för Wrinkled Music Production Handelsbolag

Musikutövning och övrig, med musikbranschen, förenlig verksamhet.

I Wrinkled Music Production Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Jan Rune som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Moberg, Lars-Göran som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Sven Erland som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Karl Olof som är född 1956 och har titeln Bolagsman, .