Carlshill Marmaverken Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Söderhamn och Carlshill Marmaverken Kommanditbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Carlshill Marmaverken Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Carlshill Marmaverken Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Carlshill Marmaverken Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2006-01-17. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Carlshill Marmaverken Kommanditbolag ska trivas.

I Söderhamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Rum med frukost samt personal- och lönehjälp till företag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Carlshill Marmaverken Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-09.

Idag är Carlshill Marmaverken Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Carlshill Marmaverken Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-425522.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Carlshill Marmaverken Kommanditbolag är Elsnert, Eva Birgitta som är född 1944 och har titeln Komplementär, Elsnert, Carl-Fredrik Mattias som är född 1966 och har titeln Kommanditdelägare, Elsnert, Carl-Ola T:son som är född 1975 och har titeln Kommanditdelägare, .

Carlshill Marmaverken Kommanditbolag har 969716-2858 som sitt organisationsnummer.