Skärså Skärgårdskonsult Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Skärså Skärgårdskonsult Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Skärså Skärgårdskonsult Handelsbolag finns. I Söderhamn så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. Skärså Skärgårdskonsult Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Skärså Skärgårdskonsult Handelsbolag har haft sedan 2006-05-25. Skärså Skärgårdskonsult Handelsbolag har funnits sedan och 2006-05-25 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Skärså Skärgårdskonsult Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skärså 415, 826 91, Söderhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-32145.

Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Skärså Skärgårdskonsult Handelsbolag har idag 969710-9230 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Skärså Skärgårdskonsult Handelsbolag

Tillverkning, reparationer, uthyrning och försäljning av flyt- bryggor, flottar, bårat, motorer och pumpar. Rådgivning, försäljning och tillverkning av mekaniska artiklar.

I Skärså Skärgårdskonsult Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fröberg, Karl Joakim som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Wernerson, Stig Tommy som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .