Hälzinge PoL keramik Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

969703-3885 är organisationsnummer för företaget Hälzinge PoL keramik Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hälzinge PoL keramik Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Söderhamn som är den kommunen som Hälzinge PoL keramik Handelsbolag finns i.

Hälzinge PoL keramik Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-08-26 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hälzinge PoL keramik Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-02.

Hälzinge PoL keramik Handelsbolag är och det finns flera bolag i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Hälzinge PoL keramik Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Hälzinge PoL keramik Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0270-76115 eller genom brev på följande adress:
Köpmantorget 2 A, 826 30, Söderhamn

Keramikverkstad (tillverkar figurer och bruksgods i stengods).

Det finns olika personer som har en koppling med Hälzinge PoL keramik Handelsbolag och det är Forsgren, Lena Christina som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Olsson, Päivi Ingrid som är född 1960 och har titeln Bolagsman,