Kevin Engman Racing Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Söderhamn och Kevin Engman Racing Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kevin Engman Racing Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Kevin Engman Racing Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Kevin Engman Racing Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2004-04-07. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kevin Engman Racing Handelsbolag ska trivas.

Kevin Engman Racing Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-03. I Söderhamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utprovning, tillverkning av racingdelar till gokart. Bolaget skall vidare bedriva testning, tävling och övrig utprovning av gokartmotorer och hela gokartekipage. Bolaget skall även bedriva träning och tävlingsverksamhet på internationell nivå inom gokartracing.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kevin Engman Racing Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-08-03.

Idag är Kevin Engman Racing Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Kevin Engman Racing Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6366308.

Firman tecknas ensam av -Engman, Rolf Stefan.

De som är på något sätt har med Kevin Engman Racing Handelsbolag är Engman, Rolf Stefan som är född 1966 och har titeln Bolagsman, GTH Söderhamn AB som är född och har titeln Bolagsman, .

Kevin Engman Racing Handelsbolag har 969700-8077 som sitt organisationsnummer.