Startbrasa Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

969695-9346 är organisationsnummer för bolaget Startbrasa Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Startbrasa Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Söderhamn som är den kommunen som Startbrasa Handelsbolag finns i.

Startbrasa Handelsbolag har varit registrerat sedan 2003-09-09 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Startbrasa Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Startbrasa Handelsbolag är och det finns flera bolag i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Startbrasa Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Larsson, Sven Gustaf Bjarne -Persson, Per Stefan

Vill ni komma i kontakt med Startbrasa Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3040609 eller genom brev på följande adress:
Mjölnäsv. 7, 826 62, Norrala

Tävlingsverksamhet med travhästar.

Det finns olika personer som har en koppling med Startbrasa Handelsbolag och det är Andersson, Carl Henrik som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Astrid Märta Birgitta som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Gunnarsson, Dan Fredrik som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Holgersson, Margareta som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Kjellin, Nils Magnus som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Larsson, Curt Joakim som är född 1976 och har titeln BolagsmanLarsson, Sven Gustaf Bjarne som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Persson, Bo Inge som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Persson, Per Stefan som är född 1974 och har titeln Bolagsman