Golfrestaurangen i Sofieholm Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Golfrestaurangen i Sofieholm Kommanditbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Golfrestaurangen i Sofieholm Kommanditbolag finns. I Söderhamn så finns det många olika Kommanditbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Golfrestaurangen i Sofieholm Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Golfrestaurangen i Sofieholm Kommanditbolag har haft sedan 2007-05-24. Golfrestaurangen i Sofieholm Kommanditbolag har funnits sedan och 2002-08-05 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Golfrestaurangen i Sofieholm Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Granitv. 1, 826 34, Söderhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-281377.

Söderhamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Golfrestaurangen i Sofieholm Kommanditbolag har idag 969683-0711 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Golfrestaurangen i Sofieholm Kommanditbolag

Restaurangverksamhet.

I Golfrestaurangen i Sofieholm Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svanberg, Bo Stefan som är född 1973 och har titeln Komplementär, Svanberg, Bo Fredrik som är född 1947 och har titeln Kommanditdelägare, .