Hedberg Teknik Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Hedberg Teknik Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Hedberg Teknik Kommanditbolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hedberg Teknik Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-03-29.

Hedberg Teknik Kommanditbolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2001-03-29. Men sedan 2001-03-29 så har Hedberg Teknik Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sjögången 7, 302 53, Halmstad. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hedberg Teknik Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 035-130440.

Söderhamn arbetar för att verksamheter som Hedberg Teknik Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hedberg Teknik Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Gävleborgs län.

Konsulterande verksamhet inom maskinteknik området med inriktning på mobila skogsavverkningsmaskiner samt produktionsverktyg för verkstadsindustri.

Firmatecknare för Hedberg Teknik Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hedberg Teknik Kommanditbolag och det är följande personer, Hedberg, Henning Allan som är född 1939 och har titeln Komplementär, Hedberg, Berith Ann-Margreth som är född 1941 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Hedberg Teknik Kommanditbolag är 969676-8572.