Elfirma JaPe Electro i Söderhamn Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Elinstallationer (även hissar, rulltrappor, larm, antenner, åskledare och elektriska värmesystem.) Fastighetsservice (Facilities management.)

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Elfirma JaPe Electro i Söderhamn Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Söderhamn så är Elfirma JaPe Electro i Söderhamn Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 2001-03-16 så skapades Elfirma JaPe Electro i Söderhamn Handelsbolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

969676-5305 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Söderhamn.

Just nu är Elfirma JaPe Electro i Söderhamn Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Elfirma JaPe Electro i Söderhamn Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 070-6767420 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Elfirma JaPe Electro i Söderhamn Handelsbolag är Sahlén, Per Jakob som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Spansk, Pär Olof som är född 1965 och har titeln Bolagsman, .