Bröderna Bertilssons Fastigheter Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Söderhamn och Bröderna Bertilssons Fastigheter Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Bröderna Bertilssons Fastigheter Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Bröderna Bertilssons Fastigheter Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Bröderna Bertilssons Fastigheter Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2000-12-07. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bröderna Bertilssons Fastigheter Handelsbolag ska trivas.

I Söderhamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Fastighetsverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bröderna Bertilssons Fastigheter Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-29.

Idag är Bröderna Bertilssons Fastigheter Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Bröderna Bertilssons Fastigheter Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2398548.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Bröderna Bertilssons Fastigheter Handelsbolag är Bertilsson, Per Ronny som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Bertilsson, Reine Gunnar som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Bröderna Bertilssons Fastigheter Handelsbolag har 969674-2668 som sitt organisationsnummer.