Trafikskadeutbildningar i Gävleborg Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Trafikskadeutbildningar i Gävleborg Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Söderhamn. Det är nämligen den kommunen som Trafikskadeutbildningar i Gävleborg Handelsbolag finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Trafikskadeutbildningar i Gävleborg Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-07-19.

Trafikskadeutbildningar i Gävleborg Handelsbolag som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2000-06-05. Men sedan 2000-07-19 så har Trafikskadeutbildningar i Gävleborg Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Strandg. 12, 826 60, Söderhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Trafikskadeutbildningar i Gävleborg Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0270-425262.

Söderhamn arbetar för att verksamheter som Trafikskadeutbildningar i Gävleborg Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Trafikskadeutbildningar i Gävleborg Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Gävleborgs län.

Sjukvårds- och brandräddningsutbildningar samt sjukvårdsberedskap vid publika event. Säkerhetsbevakning vid publika event. Samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Trafikskadeutbildningar i Gävleborg Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Trafikskadeutbildningar i Gävleborg Handelsbolag och det är följande personer, Holm, Stig Kenneth som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Ljung, Nils Börje som är född 1951 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Trafikskadeutbildningar i Gävleborg Handelsbolag är 969669-6609.