Triple Communication Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Söderhamn och Triple Communication Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Triple Communication Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Triple Communication Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Triple Communication Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2000-02-17. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Triple Communication Handelsbolag ska trivas.

Triple Communication Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-04-13. I Söderhamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Utbildning och försäljning inom telekommunikation, agenturverk- samhet för utländska leverantörer och installation av el- och teleprodukter i Sverige och Norden.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Triple Communication Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-04-13.

Idag är Triple Communication Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Triple Communication Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5149507.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Triple Communication Handelsbolag är Engqvist, Anne-Lill Margaretha som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Engqvist, Pär Oscar som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .

Triple Communication Handelsbolag har 969666-3997 som sitt organisationsnummer.