Elffors Väskor och Handskar Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Elffors Väskor och Handskar Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Elffors Väskor och Handskar Handelsbolag finns. I Söderhamn så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. Elffors Väskor och Handskar Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Elffors Väskor och Handskar Handelsbolag har haft sedan 1999-01-01. Elffors Väskor och Handskar Handelsbolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Elffors Väskor och Handskar Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Affärshuset Combi , 826 30, Söderhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-19996.

Söderhamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Elffors Väskor och Handskar Handelsbolag har idag 969652-1724 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Elffors Väskor och Handskar Handelsbolag

Detaljhandel med försäljning av väskor, handskar, plånböcker samt kroppsvårdsprodukter.

I Elffors Väskor och Handskar Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ekblad, Elvy Margareta som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Elffors Bergendahl, Elsy Ann-Britt som är född 1933 och har titeln Bolagsman, .