Blodtryck-sjuksköterskemottagning i Söderhamn Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Söderhamn och Blodtryck-sjuksköterskemottagning i Söderhamn Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Blodtryck-sjuksköterskemottagning i Söderhamn Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Blodtryck-sjuksköterskemottagning i Söderhamn Handelsbolag är att Bolaget är inaktivt.

Blodtryck-sjuksköterskemottagning i Söderhamn Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1996-08-20. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Blodtryck-sjuksköterskemottagning i Söderhamn Handelsbolag ska trivas.

I Söderhamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Hälso- och sjukvård.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Blodtryck-sjuksköterskemottagning i Söderhamn Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Blodtryck-sjuksköterskemottagning i Söderhamn Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Blodtryck-sjuksköterskemottagning i Söderhamn Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av Elisabeth Breig-Åsberg ensam..

De som är på något sätt har med Blodtryck-sjuksköterskemottagning i Söderhamn Handelsbolag är Breig Åsberg, Elisabet som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Breig, Ann-Caroline Amanda som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .

Blodtryck-sjuksköterskemottagning i Söderhamn Handelsbolag har 969629-2052 som sitt organisationsnummer.