Europine Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

969622-8585 är organisationsnummer för bolaget Europine Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Europine Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Söderhamn som är den kommunen som Europine Handelsbolag finns i.

Europine Handelsbolag har varit registrerat sedan 1996-01-12 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Europine Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Europine Handelsbolag är och det finns flera bolag i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Europine Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Europine Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0270-36369 eller genom brev på följande adress:
Glamsta 934, 826 95, Trönödal

Handel, information och utbildning inom skogsnäringen.

Det finns olika personer som har en koppling med Europine Handelsbolag och det är Jonhans, Britt Annika som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Jonhans, Hans Anders som är född 1957 och har titeln Bolagsman,