Frakt & Kusttjänst i Hälsingland Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Söderhamn och Frakt & Kusttjänst i Hälsingland Kommanditbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Frakt & Kusttjänst i Hälsingland Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Frakt & Kusttjänst i Hälsingland Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Frakt & Kusttjänst i Hälsingland Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1995-10-11. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Frakt & Kusttjänst i Hälsingland Kommanditbolag ska trivas.

Frakt & Kusttjänst i Hälsingland Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Söderhamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Skärgårdsfrakt och mindre muddringsarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Frakt & Kusttjänst i Hälsingland Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Frakt & Kusttjänst i Hälsingland Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Frakt & Kusttjänst i Hälsingland Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-41124.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Frakt & Kusttjänst i Hälsingland Kommanditbolag är Leontjev, Lennart som är född 1955 och har titeln Komplementär, Isbäck, Karin Elisabet som är född 1958 och har titeln Kommanditdelägare, .

Frakt & Kusttjänst i Hälsingland Kommanditbolag har 969619-2146 som sitt organisationsnummer.