Kolarby Marknadsutveckling Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Kolarby Marknadsutveckling Handelsbolag är en verksamhet som finns i Söderhamn. I Kolarby Marknadsutveckling Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kolarby, Gun Mona Elisabeth som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Kolarby, Mats Arne som är född 1954 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kolarby Marknadsutveckling Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kolarby Marknadsutveckling Handelsbolag på telefon 026-653622.

Marknadsföring och utbildning.

Idag är Kolarby Marknadsutveckling Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Kolarby Marknadsutveckling Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kolarby Marknadsutveckling Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Kolarby Marknadsutveckling Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kolarby Marknadsutveckling Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av Kolarby, Mats Arne.

Kolarby Marknadsutveckling Handelsbolag har 916952-5087 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.