Oddjob Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

I Söderhamn finns det ett Kommanditbolag som heter Oddjob Kommanditbolag. Det finns flera företag som liknar Oddjob Kommanditbolag i Gävleborgs län. Söderhamn är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Oddjob Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2004-04-02 så har Oddjob Kommanditbolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Oddjob Kommanditbolag och det finns fler företag som är det i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Oddjob Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kungsg. 3, 826 30, Söderhamn. Vi ni istället prata med Oddjob Kommanditbolag så kan ni göra det på 0270-70050.

Reklam, marknadsföring och därmed förenlig verksamhet. Fastighetsförvaltning samt snickeriverksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Odd Job Media AB som är född och har titeln Komplementär, Jan Isacsson Förvaltning AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av komplementären. .

Oddjob Kommanditbolag har 916952-4478 som sitt organisationsnummer.