Industriplast Sture Wiklund Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Industriplast Sture Wiklund Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Industriplast Sture Wiklund Handelsbolag finns. I Söderhamn så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. Industriplast Sture Wiklund Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Industriplast Sture Wiklund Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Industriplast Sture Wiklund Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kjerattv. 27, 820 22, Sandarne men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2651269.

Söderhamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Industriplast Sture Wiklund Handelsbolag har idag 916952-2860 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Industriplast Sture Wiklund Handelsbolag

Äga och förvalta fastigheter, värdepapper och andelar samt tillverkning och bearbetning av termoplast och härdplaster.

I Industriplast Sture Wiklund Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Viklund, Berit Elisabet som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Viklund, Sture Gunnar som är född 1941 och har titeln Bolagsman, .