Stall Bakroten Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Söderhamn och Stall Bakroten Kommanditbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Stall Bakroten Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Stall Bakroten Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Stall Bakroten Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2004-07-30. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stall Bakroten Kommanditbolag ska trivas.

I Söderhamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Handel och tävling med travhästar jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stall Bakroten Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Stall Bakroten Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Stall Bakroten Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Stall Bakroten Kommanditbolag är F P Redovisningskonsulterna Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, West, Alf Håkan som är född 1940 och har titeln Kommanditdelägare, West, Hans Mikael som är född 1962 och har titeln Kommanditdelägare, .

Stall Bakroten Kommanditbolag har 916951-7373 som sitt organisationsnummer.