Söderhamns Ljuskopiering Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Söderhamns Ljuskopiering Kommanditbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Söderhamns Ljuskopiering Kommanditbolag finns. I Söderhamn så finns det många olika Kommanditbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Söderhamns Ljuskopiering Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket Söderhamns Ljuskopiering Kommanditbolag har haft sedan 1998-01-01. Söderhamns Ljuskopiering Kommanditbolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Söderhamns Ljuskopiering Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Växelg. 11, 826 40, Söderhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-18666.

Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Söderhamns Ljuskopiering Kommanditbolag har idag 916951-2481 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -komplementären är den som för stunden ansvarar för Söderhamns Ljuskopiering Kommanditbolag

Kopieringsverksamhet.

I Söderhamns Ljuskopiering Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Söderhamns Ljuskopiering Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Byggkonsult B Haraldsson AB som är född och har titeln Kommanditdelägare, Elplanering i Söderhamn Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, FE Arkitekter Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, VVS-Konstruktioner R Nyström Kommanditbolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorNilsson, Kjell Åke som är född 1954 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .