Elisabeths Hårprodukter Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Elisabeths Hårprodukter Handelsbolag är ett bolag som finns i Söderhamn. I Elisabeths Hårprodukter Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Inger Elisabeth som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Persson, Lars Olof som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Elisabeths Hårprodukter Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Elisabeths Hårprodukter Handelsbolag på telefon 0270-19900.

Bolaget skall bedriva import och grossistleveranser av peruker, toupeér, löshår och tillbehör jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Elisabeths Hårprodukter Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Elisabeths Hårprodukter Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Elisabeths Hårprodukter Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Elisabeths Hårprodukter Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Elisabeths Hårprodukter Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Elisabeths Hårprodukter Handelsbolag har 916586-6493 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.