Företagsutbildning i Söderhamn Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

I Söderhamn finns det ett Kommanditbolag som heter Företagsutbildning i Söderhamn Kommanditbolag. Det finns flera bolag som liknar Företagsutbildning i Söderhamn Kommanditbolag i Gävleborgs län. Söderhamn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1989-06-05 så har Företagsutbildning i Söderhamn Kommanditbolag varit registrerat. Idag är Företagsutbildning i Söderhamn Kommanditbolag och det finns fler bolag som är det i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Företagsutbildning i Söderhamn Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Östansjö 2279, 826 91, Söderhamn. Vi ni istället prata med Företagsutbildning i Söderhamn Kommanditbolag så kan ni göra det på 0270-287718.

Företagsutbildning och därmed förenlig försäljning av utbildningsmaterial samt planera, genomföra och följa upp ordnade utbildningar

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hedblom, Jan Lennart som är född 1953 och har titeln Komplementär, Jan Hedblom Företagskonsult Aktiebolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Firmatecknare saknas .

Företagsutbildning i Söderhamn Kommanditbolag har 916586-3169 som sitt organisationsnummer.