GHÅ Försäljning Söderhamn Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

GHÅ Försäljning Söderhamn Handelsbolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där GHÅ Försäljning Söderhamn Handelsbolag finns. I Söderhamn så finns det många olika Handelsbolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Handelsbolag. GHÅ Försäljning Söderhamn Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket GHÅ Försäljning Söderhamn Handelsbolag har haft sedan 1998-01-01. GHÅ Försäljning Söderhamn Handelsbolag har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till GHÅ Försäljning Söderhamn Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Östansjö 2277, 826 91, Söderhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-16736.

Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

GHÅ Försäljning Söderhamn Handelsbolag har idag 916586-0579 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av Åke Hellström och Mats Forslin var för sig. är den som för stunden ansvarar för GHÅ Försäljning Söderhamn Handelsbolag

Försäljning av handdukar och badrockar med tryck. Telefonitjänster. Kundanskaffning telefoni, energi samt teaterkonsult.

I GHÅ Försäljning Söderhamn Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forslin, Mats Anders som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Hellström, Carl Åke Herbert som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .