Söderhamns Fisk Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Söderhamn och Söderhamns Fisk Handelsbolag är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Söderhamns Fisk Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Söderhamns Fisk Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Söderhamns Fisk Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1988-12-12. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där företaget finns i jobbar för att företag som Söderhamns Fisk Handelsbolag ska trivas.

Söderhamns Fisk Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Söderhamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Uppköp av färsk fisk för försäljning till grossister och detaljister. Försäljning av fiskredskap samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Söderhamns Fisk Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Söderhamns Fisk Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Söderhamns Fisk Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-284250.

Firman tecknas av Magnus Schlömer och Peter Schlömer var för sig..

De som är på något sätt har med Söderhamns Fisk Handelsbolag är Hälsinge Fiskuppköp Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Schlömer, Magnus som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Schlömer, Peter som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .

Söderhamns Fisk Handelsbolag har 916586-0447 som sitt organisationsnummer.