Sandströms Handelsträdgård Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

Handelsträdgård och därmed förenlig verksamhet

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sandströms Handelsträdgård Kommanditbolag vars bolagstyp är Kommanditbolag.

I Söderhamn så är Sandströms Handelsträdgård Kommanditbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Söderhamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Söderhamn och i Gävleborgs län. Redan 1988-06-20 så skapades Sandströms Handelsträdgård Kommanditbolag och bolaget är har F-skattsedel Sandströms Handelsträdgård Kommanditbolag har haft det sedan 2002-02-11.

Sandströms Handelsträdgård Kommanditbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

916585-7575 är organisationsnummret för bolaget som finns i Söderhamn.

Just nu är Sandströms Handelsträdgård Kommanditbolag och det finns många bolag som är i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Sandströms Handelsträdgård Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på 0270-60208 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av komplementären.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sandströms Handelsträdgård Kommanditbolag är Calesa Invest AB som är född och har titeln Komplementär, Sandström, Carl Lennart Robin som är född 1987 och har titeln Kommanditdelägare, Sandström, Carl Lennart Peter som är född 1964 och har titeln Kommanditdelägare, Törnqvist, Maud Elisabeth som är född 1960 och har titeln Kommanditdelägare, .