ALL-konsult i Söderhamn HB

Gävleborgs län

Information

916584-7717 är organisationsnummer för företaget ALL-konsult i Söderhamn HB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ALL-konsult i Söderhamn HB är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Söderhamn som är den kommunen som ALL-konsult i Söderhamn HB finns i.

ALL-konsult i Söderhamn HB har varit registrerat sedan 1986-02-17 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ALL-konsult i Söderhamn HB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ALL-konsult i Söderhamn HB är och det finns flera bolag i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för ALL-konsult i Söderhamn HB är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med ALL-konsult i Söderhamn HB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
G. Stugsundsv. 13, 826 50, Söderhamn

Marknadsföring och försäljning av varor och tjänster inom trä- och husbyggnadsområdet, naturprodukter, bild och textil samt friskvård m m

Det finns olika personer som har en koppling med ALL-konsult i Söderhamn HB och det är Sjödin, Anna Britta som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Sjödin, Ove Gösta som är född 1939 och har titeln Bolagsman,