Midgårds Data, Electronic & Trading Kommanditbolag

Gävleborgs län

Information

I Söderhamn finns det ett Kommanditbolag som heter Midgårds Data, Electronic & Trading Kommanditbolag. Det finns flera bolag som liknar Midgårds Data, Electronic & Trading Kommanditbolag i Gävleborgs län. Söderhamn är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Midgårds Data, Electronic & Trading Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1985-05-06 så har Midgårds Data, Electronic & Trading Kommanditbolag varit registrerat och sedan 1985-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Midgårds Data, Electronic & Trading Kommanditbolag och det finns fler bolag som är det i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Midgårds Data, Electronic & Trading Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Grundviksv. 2, 826 60, Söderhamn. Vi ni istället prata med Midgårds Data, Electronic & Trading Kommanditbolag så kan ni göra det på 0270-70030.

Import och försäljning av datorer och elektronikutrustningar, framställning av trycksaker.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Orre, Edit Anna Kristina som är född 1950 och har titeln Komplementär, Orre, Rolf Tore som är född 1947 och har titeln Kommanditdelägare, .

; Firman tecknas av Orre, Edit Anna Kristina ensam. .

Midgårds Data, Electronic & Trading Kommanditbolag har 916584-4821 som sitt organisationsnummer.