Håkan och Ingvar Svenssons Åkeri Handelsbolag

Gävleborgs län

Information

916467-5366 är organisationsnummer för bolaget Håkan och Ingvar Svenssons Åkeri Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Håkan och Ingvar Svenssons Åkeri Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Söderhamn som är den kommunen som Håkan och Ingvar Svenssons Åkeri Handelsbolag finns i.

Håkan och Ingvar Svenssons Åkeri Handelsbolag har varit registrerat sedan 1981-01-19 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Håkan och Ingvar Svenssons Åkeri Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Håkan och Ingvar Svenssons Åkeri Handelsbolag är och det finns flera bolag i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Håkan och Ingvar Svenssons Åkeri Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Svensson, Sven Håkan -Svensson, Sven Jonas

Vill ni komma i kontakt med Håkan och Ingvar Svenssons Åkeri Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0270-35005 eller genom brev på följande adress:
Ringa 307, 826 94, Norrala

Åkerirörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med Håkan och Ingvar Svenssons Åkeri Handelsbolag och det är Svensson, Sven Håkan som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Svensson, Sven Ingvar som är född 1927 och har titeln Bolagsman, Svensson, Sven Jonas som är född 1977 och har titeln Bolagsman,