Softion

Gävleborgs län

Information

800702-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Softion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Softion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Softion finns i.

Softion har varit registrerat sedan 2002-11-11 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-10-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Softion så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-10-10.

Softion är och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Softion är följande:

Vill ni komma i kontakt med Softion så kan ni göra det på telefon genom 070-2301775 eller genom brev på följande adress:

Konsult inom webbsidetillverkning, programmering, marknadsföring, säkerhetslösningar och reklam. Handel med konst och antikviteter. Handel med aktier och värdepapper. Elinstallationer. Import, export och försäljning av dataprodukter såsom datorer, skärmar och möss, smycken, ädelmetallföremål såsom skulpturer, träskulpturer, möbler, prydnadssaker, sportartiklar, CD-skivor, spel, DVD, VCD och VHS-filmer, kläder, programvara och webblösningar. Reparering av datorer, TV och video. Konstruktioner av larmsystem. Ritningar på kretskort och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Softion och det är Olsson, Tomas Fredrik som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma,