Holms Bleck & Plåt

Gävleborgs län

Information

Holms Bleck & Plåt hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Holms Bleck & Plåt finns. I Söderhamn så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Holms Bleck & Plåt tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Holms Bleck & Plåt har haft sedan 2004-04-22. Holms Bleck & Plåt har funnits sedan och 2004-01-15 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Holms Bleck & Plåt så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0270-10071.

Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Holms Bleck & Plåt har idag 800420-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Holms Bleck & Plåt

Plåtslageri, bygg och fastighetsbranschen.

I Holms Bleck & Plåt så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holm, Sune Peter som är född 1980 och har titeln Innehavare av enskild firma, .