Bostadsrättsföreningen Söderhamnshus 2

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns Bostadsrättsföreningen Söderhamnshus 2. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Söderhamn här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Söderhamnshus 2 tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Söderhamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Gävleborgs län gör att företag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Söderhamnshus 2 är ej momsregistretat och har organisationsnummer 786000-0640.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0650-15666 alternativt besöka eller skicka post till Bostadsrättsföreningen Söderhamnshus 2 på följande adress ¤FISKEBYVÄGEN ¤4 ¤, 824 51, Hudiksvall¤hudiksvall.

Bostadsrättsföreningen Söderhamnshus 2 är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Söderhamnshus 2 så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Forsström, Pär Anders som är född 1966 och har titeln Suppleant . Mickelsson, Jan Olof som är född 1950 och har titeln Suppleant , Nyström, Karin Aina som är född 1925 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus i Hudiksvalls kommun upplåta lägenheter åt medlemmarna till nyttjande utan begränsning i tiden. Medlems rätt i föreningen på grund av sådan upplåtelse kallas bostadsrätt. Upplåtelse kan antingen avse bostadslägenhet eller lokal.