Norrala fotvård

Gävleborgs län

Information

771130-XXXX är organisationsnummer för företaget Norrala fotvård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Norrala fotvård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Norrala fotvård finns i.

Norrala fotvård har varit registrerat sedan 2005-05-12 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-04-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Norrala fotvård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-07.

Norrala fotvård är och det finns flera bolag i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Norrala fotvård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Norrala fotvård så kan ni göra det på telefon genom 0270-35202 eller genom brev på följande adress:

Fotvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Norrala fotvård och det är Engberg, Anna Sofia Therese som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,