Norméns Glas & Snickeri

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderhamn och Norméns Glas & Snickeri är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Norméns Glas & Snickeri är ett av dem. Statusen för Norméns Glas & Snickeri är att Bolaget är aktivt.

Norméns Glas & Snickeri är ett Enskild firma och skapades 2004-06-24. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Norméns Glas & Snickeri ska trivas.

Norméns Glas & Snickeri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-13. I Söderhamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Glasmästeri och byggnadsvård och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Norméns Glas & Snickeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-05-13.

Idag är Norméns Glas & Snickeri och det finns flera bolag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Norméns Glas & Snickeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-420085.

.

De som är på något sätt har med Norméns Glas & Snickeri är Normén, Johan Jesper som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Norméns Glas & Snickeri har 741029-XXXX som sitt organisationsnummer.