Sjölins Studioglas

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderhamn och Sjölins Studioglas är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sjölins Studioglas är ett av dem. Statusen för Sjölins Studioglas är att Bolaget är aktivt.

Sjölins Studioglas är ett Enskild firma och skapades 2004-02-26. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sjölins Studioglas ska trivas.

Sjölins Studioglas är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-04. I Söderhamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Glashytta för blåsning och övrig manuell glastillverkning intilliggande galleri med försäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sjölins Studioglas är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-04.

Idag är Sjölins Studioglas och det finns flera verksamheter som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Sjölins Studioglas så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0270-60324.

.

De som är på något sätt har med Sjölins Studioglas är Sjölin, Per Henric som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sjölins Studioglas har 740802-XXXX som sitt organisationsnummer.