Fria Form

Gävleborgs län

Information

740223-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Fria Form. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fria Form är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Fria Form finns i.

Fria Form har varit registrerat sedan 2006-09-25 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fria Form så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-03.

Fria Form är och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Fria Form är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fria Form så kan ni göra det på telefon genom 0270-420665 eller genom brev på följande adress:

Produktion av multimedia

Det finns olika personer som har en koppling med Fria Form och det är Samuelsson, Jörn Anders Krister som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,