Annas helhetsterapi

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Söderhamn och Annas helhetsterapi är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många företag där och Annas helhetsterapi är ett av dem. Statusen för Annas helhetsterapi är att Bolaget är aktivt.

Annas helhetsterapi är ett Enskild firma och skapades 2003-04-24. Det finns flera olika företag i Gävleborgs län som är ett stort län. Söderhamn där företaget finns i jobbar för att företag som Annas helhetsterapi ska trivas.

Annas helhetsterapi är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-03. I Söderhamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Stresshantering, föreläsningar, meditation, kurser, konsultationer samt healingbehandlingar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Annas helhetsterapi är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-03.

Idag är Annas helhetsterapi och det finns flera företag som är det idag i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Annas helhetsterapi så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-8392711.

.

De som är på något sätt har med Annas helhetsterapi är Kihlström, Anna Helena som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Annas helhetsterapi har 721229-XXXX som sitt organisationsnummer.