Brogrillen, Johan Sjödin

Gävleborgs län

Information

721208-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Brogrillen, Johan Sjödin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brogrillen, Johan Sjödin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Brogrillen, Johan Sjödin finns i.

Brogrillen, Johan Sjödin har varit registrerat sedan 1996-01-09 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Brogrillen, Johan Sjödin så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Brogrillen, Johan Sjödin är och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Brogrillen, Johan Sjödin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Brogrillen, Johan Sjödin så kan ni göra det på telefon genom 0270-44844 eller genom brev på följande adress:

Restaurangverksamhet med a la carte meny. Gatukök och kioskrö- relse med livsmedelssortiment och servering av öl, vin och sprit. ATG och on-line spel, handel med TV-spel och videofilmer, upp- ställning av spelautomater, handel med värdepapper och handel med larmprodukter såsom person- och villalarm mot såväl privatpersoner som företag.

Det finns olika personer som har en koppling med Brogrillen, Johan Sjödin och det är Sjödin, Johan Staffan som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,