Hela Du - massage och shiatsu Gävleborg

Gävleborgs län

Information

Hela Du - massage och shiatsu Gävleborg hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Hela Du - massage och shiatsu Gävleborg finns. I Söderhamn så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Hela Du - massage och shiatsu Gävleborg tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Hela Du - massage och shiatsu Gävleborg har haft sedan 2009-06-11. Hela Du - massage och shiatsu Gävleborg har funnits sedan och 2009-06-11 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hela Du - massage och shiatsu Gävleborg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-420603.

Söderhamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Hela Du - massage och shiatsu Gävleborg har idag 720410-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hela Du - massage och shiatsu Gävleborg

Förebyggande friskvård i form av massage och akupressur. Försäljning av produkter. Föreläsningar och utbildningar.

I Hela Du - massage och shiatsu Gävleborg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Helling, Eva Cecilia Jessica som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .