Lars Göran Larsson Musik Söderhamn

Gävleborgs län

Information

I Söderhamn finns det ett Enskild firma som heter Lars Göran Larsson Musik Söderhamn. Det finns flera verksamheter som liknar Lars Göran Larsson Musik Söderhamn i Gävleborgs län. Söderhamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Lars Göran Larsson Musik Söderhamn är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1996-04-30 så har Lars Göran Larsson Musik Söderhamn varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Lars Göran Larsson Musik Söderhamn och det finns fler verksamheter som är det i Söderhamn.

Vill man komma i kontakt med Lars Göran Larsson Musik Söderhamn så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lars Göran Larsson Musik Söderhamn så kan ni göra det på 070-5583337.

Uthyrning av musikinstrument, musiktillbehör och dataspel. förmedling av musik och underhållning samt försäljning av ljud- och ljusutrustning.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Larsson, Lars-Göran som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Lars Göran Larsson Musik Söderhamn har 691201-XXXX som sitt organisationsnummer.