Hemkokat - Sverige

Gävleborgs län

Information

Hemkokat - Sverige hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Hemkokat - Sverige finns. I Söderhamn så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Hemkokat - Sverige tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Hemkokat - Sverige har haft sedan 2005-06-03. Hemkokat - Sverige har funnits sedan och 2005-06-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hemkokat - Sverige så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0270-420526.

Söderhamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Hemkokat - Sverige har idag 680415-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Hemkokat - Sverige

Försäljning av salvor, cremer, lotioner. Allt med råvaror som bas. Försäljning sker på mässor och marknader men även via återförsäljare.

I Hemkokat - Sverige så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Löfgren, Annica Viola som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .