Karins tolkbyrå

Gävleborgs län

Information

Karins tolkbyrå hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där Karins tolkbyrå finns. I Söderhamn så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. Karins tolkbyrå tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Karins tolkbyrå har haft sedan 2003-10-23. Karins tolkbyrå har funnits sedan och 2003-11-06 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Karins tolkbyrå så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0270-63001.

Söderhamn arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Karins tolkbyrå har idag 680302-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Karins tolkbyrå

Tolktjänster för döva och dövblinda. Tjänsten kommer att köpas främst av Landstingens tolkcentraler men även av utbildningssamordnare (högskolor, yrkesutb., studieförbund mm)

I Karins tolkbyrå så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är de Farfalla, Karin Anna Maria som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .