PJ's Arbete & Fritid

Gävleborgs län

Information

680128-XXXX är organisationsnummer för bolaget PJ's Arbete & Fritid. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PJ's Arbete & Fritid är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som PJ's Arbete & Fritid finns i.

PJ's Arbete & Fritid har varit registrerat sedan 2004-08-20 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för PJ's Arbete & Fritid så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

PJ's Arbete & Fritid är och det finns flera bolag i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för PJ's Arbete & Fritid är följande:

Vill ni komma i kontakt med PJ's Arbete & Fritid så kan ni göra det på telefon genom 0270-61627 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av arbetskläder, utrustning såsom verktyg, sport- och fritidskläder samt utrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med PJ's Arbete & Fritid och det är Jonsson, Peo Pär Erik som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,