Ina Släpvagnsservice

Gävleborgs län

Information

671205-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ina Släpvagnsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ina Släpvagnsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Ina Släpvagnsservice finns i.

Ina Släpvagnsservice har varit registrerat sedan 2009-11-04 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-07-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ina Släpvagnsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Ina Släpvagnsservice är och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Ina Släpvagnsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ina Släpvagnsservice så kan ni göra det på telefon genom 073-8111220 eller genom brev på följande adress:

Reparation och service av personbilssläp och till viss del personaluthyrning

Det finns olika personer som har en koppling med Ina Släpvagnsservice och det är Nord, Sven Thomas som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,