LMC Trading

Gävleborgs län

Information

LMC Trading hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Söderhamn som är den kommunen där LMC Trading finns. I Söderhamn så finns det många olika Enskild firma och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Enskild firma. LMC Trading tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har ej F-skatt. LMC Trading har funnits sedan .

Vill ni skicka post till LMC Trading så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Söderhamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

LMC Trading har idag 661005-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för LMC Trading

Försäljning av fordon och konkurspartier såsom kontorutrustning, järnhandel, verkstadsartiklar och maskiner, verktyg, entreprenader, fordon, TV- och radiobranschen, bilsläp, lastbilssläp, lastbilar och matvaror. Försäljning av motorredskap till traktorer inom entreprenad och jordbruksbranschen. Konsultation vid import och export. Reparationer av fordon. Uthyrning av entreprenadmaskiner.

I LMC Trading så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lind, Morgan Bert-Ove som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .