Framtidslandet

Gävleborgs län

Information

660604-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Framtidslandet. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Framtidslandet är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Framtidslandet finns i.

Framtidslandet har varit registrerat sedan 2003-04-23 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Framtidslandet så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Framtidslandet är och det finns flera verksamheter i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Framtidslandet är följande:

Vill ni komma i kontakt med Framtidslandet så kan ni göra det på telefon genom 0270-37129 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom landsbygdsutveckling. Konsultverksamhet inom de ariella näringarn, jord och skog för utveckling av nya verksamheter inom områdena, turism, förädling och försäljning av egna produkter samt produktion av förnyelsebar energi. Försäljning av varor och tjänster till företag verksamma inom de ariella näringarna. Turismverksamhet innefattande tillämpning av varor och tjänster

Det finns olika personer som har en koppling med Framtidslandet och det är Lindberg, Karl Michael som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, Lindberg, Sara Martha Agneta som är född 1966 och har titeln Prokurist,