Halvfari Hästgård

Gävleborgs län

Information

640921-XXXX är organisationsnummer för företaget Halvfari Hästgård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Halvfari Hästgård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Söderhamn som är den kommunen som Halvfari Hästgård finns i.

Halvfari Hästgård har varit registrerat sedan 2002-11-07 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-10-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Halvfari Hästgård så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-10-31.

Halvfari Hästgård är och det finns flera bolag i Söderhamn som också är .

Firmatecknare för Halvfari Hästgård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Halvfari Hästgård så kan ni göra det på telefon genom 0270-421239 eller genom brev på följande adress:

Inackorderingar, konvalescent för hästar, hovslageri, häst, hund, katt- smådjursartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Halvfari Hästgård och det är Norling, Gunborg Liselotte som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,